Desserter


Daim Is Ernas




Ingredienser:
5 æggeblommer
2½ æggehvide
2 dl flormelis
korn af 1 st. vanille
½ dl hakkede og ristede hasselnøddekerner
2 x 56 g. daimchokolade
20 g. mørk chokolade
3 små makroner
40 g. marcipan
½ l piskefløde

Fremgangsmåde
1. Æggeblommer og flormelis piskes godt. Tilsæt vanillekornene
2. Hak og rist nødderne
3. Hak chokolader, marcipan og makroner ret fint
4. Tilsæt det hakkede fyld.
5. Pisk fløden meget stiv.
6. Pisk æggehviderne stive
7. Bland fløden i æggemassen og herefter de stiftpiskede æggehvider
8. Giver ca. 2. l. færdig is.
9. Pyntes efter behag.




Sidst Uploadet:
Friday March 15 2024 16:51:16

Sidst Redigeret:
4-2-2021



234