Desserter


Yoghurt-Is




Ingredienser:
(4 pers. portionsanrettet)

2 æg
3 dl. yoghurt
150 g. sukker
saft af 1 appelsin
1 spsk. revet appelsinskal
250 g. jordbær
20 g. pistacier ( kan udelades) eller mandelflager

Fremgangsmåde
Æggeblommerne røres godt med sukkeret, yoghurt, appelsinsaft. Revet appelsinskal røres i.
Isen sættes i en tildækket form i fryseren. Man tager isen frem når den har stået 3 kvarter i fryseren.
Rører den godt igennem, det gentager man, når isen har stået i fryseren i ca. 1½ time, denne gang
blandes ismassen med de to stiftpiskede hvider og isen fryses færdig. Isen stilles i
køleskabet ca. 20 min. før de anrettes.




Sidst Uploadet:
Friday March 15 2024 16:51:17

Sidst Redigeret:
4-2-2021



202