Forretter


Tunfiskemousse




Ingredienser:
8-10 pers

3 ds.Tunfisk i Olie 
200 g blødt smør
1dl. creme fraiche 18%
1 tsk. citronsaft
½ tsk. groft salt
friskkværnet peber

Tilbehør:

Brøndkarse
Agurk
ristet brød

Fremgangsmåde
Hæld olien fra tunfisken. Mos tunfisken i en skål med elpisker
eller gaffel. Tilsæt smør, creme fraiche, citronsaft og krydderier.
Rør det hele sammen og smag moussen til.
Fyld moussen i en postejform eller skål.
Stil den tildækket i køleskab mindst ½ dag.
Pynt med brøndkarsse før serveringen.
TIPS: Moussen kan også anrettes portionsvis med salatblade, cirtonbåde og brøndkarse




Sidst Uploadet:
Tuesday March 19 2024 12:54:15

Sidst Redigeret:
19-03-2024



250