|
Ingredienser: passer ca. til 4 pers. 1 l Oksekødssuppe 200 g frosne ærter ½ dl piskefløde 2 store kartofler 1 lille løg 1 fed hvidløg salt peber
1 pk bacon lidt cremefraiche 38 % purløg
|
Fremgangsmåde Skræld og hak løg, hvidløg og kartofler og kog det i suppen til kartoflerne er møre. Tilsæt ærterne og kog yderligere 2 minutter. Blend suppen til den er helt glat. Tilsæt fløde, salt og peber
Servering: Server suppen i en portionsskål med en klat cremefraiche i midten og bacon på toppen. Drys med lidt klippet purløg
|
Bruschetta:
Ingredienser: 4 skiver brød ærtespirer basilikum forårsløg avocado lime olivenolie salt og peber
Fremgangsmåde: Hak alle ingredienser - undtagen brødet. Smag det til med limesaft, olivenolie og salt og peber. Grill brødet på en grill eller grillpande og kom alt det grønne på ved serveringen. Pynt med en ærtespire
| |
Asparges-salat:
Ingredienser: 2 håndfulde sukkerærter eller friske ærter 8 stk. grønne asparges 1 stk. avokado lime saft og skal
Fremgangsmåde: Snit asparges i samme størrelse som ærterne. Hak avocadokødet i tern og vend det hele sammen. Smag til med lime, salt og peber. | |