Forretter
Laksetatar nr. 2
Ingredienser: 300 g røget laks 1 rødløg ½ bt. purløg ½ bt dild 2 tsk. ravigotte 2 spsk cremefraiche 2 spsk. citronsaft peber fra: her |
Fremgangsmåde Fjern skindet på laksen og skær fisken i små tern. Rør den hakkede, røgede laks sammen med rødløg, purløg, dild, sennep og creme fraiche og smag til med citronsaft og peber. Anret laksetataren på 4 tallerkener – evt. i en anretterring (6-7 cm) og pynt med frisk purløg, dild og evt. lidt brøndkarse. Opbevar laksetataren på køl indtil servering og server med ristet rugbrød eller flute. Laksetatar skal helst serveres, samme dag som det laves. Den er ikke fryseegnet. |
Sidst Uploadet: Friday March 15 2024 17:56:14 Sidst Redigeret: 2-1-2023 |