Forretter


Laksemousse




Ingredienser:
4 pers.

125 g varmrøget laks
1 spsk mayonnaise
0,50 dl cremefraiche 38%
0,50 dl purløg, fintklippet
1 øko citron, saft + lidt revet skal
flagesalt
sort peber, friskkværnet

TIL SERVERING
1 håndfuld frisk purløg
2 spsk stenbiderrogn, hvis sæson
150 g feldsalat
1 citroner
brød

Prøv også

Fremgangsmåde

LAKSEMOUSSE

Rør den varmrøget laks, mayonnaise og cremefraiche sammen med en gaffel til moussen har en lækker cremet konsistens.

Rør purløg i og smag til med lidt citronsaft, citronskal, salt og peber.

Anret med røget laksemousse, purløg og evt lidt stenbiderrogn, når det er sæson.



<

Sidst Uploadet:
Thursday August 15 2024 11:57:08

Sidst Redigeret:
15-8-2024



87