Kager


Mazarin Luksus




Ingredienser:
DEJ
150 g mel
100g smør
50 g flormelis
1 æggeblomme
1 spsk koldt vand

MAZARINFYLD
150g blød marcipan
75 g blødt smør
75 g sukker
1 æg

OVERTRÆK
mørk chokolade
valnødder

Fremgangsmåde
Smuldr mel og smør sammen. Tilsæt flormelis, æg og vand, og saml dejen. Lad den hvile køligt 1-2 timer.
FYLD: Rør marcipan, smør og sukker sammen, og rør ægget i. Rør ikke for længe, så bliver fyldet for luftigt
og falder sammen under bagningen.
Rul dejen ud på et meldrysset bord, og beklæd en tærteform hermed. Fordel mazarinfyldet i tærteformen.
Bag kagen 15-20 min. ved 180 g, til den er let gylden. vendkagen ud på bagepapir, og fjern formen. Lad mazarinen køle af.
Smelt chokoladen i vandbad.
overtræk kagen med chokolade, og pynt med halve valnødder.




Sidst Uploadet:
Saturday March 16 2024 06:03:18

Sidst Redigeret:
4-2-2021



202