Kager


Sirupskage med smørcreme




Ingredienser:
300g Sirup
125 g sukker
2 dl kærnemælk
325 g mel
1 tsk natron
2 tsk kanel
1 tsk allehånde
1 tsk nelliker

Smørcreme:
150 g smør
150 g flormelis

Fremgangsmåde
Pisk 300g sirup sammen med 125 g sukker og 2 dl kærnemælk. Bland 325 g mel, 1 tsk natron, 2 tsk kanel, 1 tsk allehånde og 1 tsk nellike i.
Kom dejen i en velsmurt bradepande eller en bradepande beklædt med bagepapir. Bag kagen 40-50 min ved 175 g i den nederste halvdel af ovnen
Lad den blive kold.
Rør smørcreme af 150 g smør og 150 g flormelis. Flæk den kolde kage, og fordel cremen mellem de to lag.




Sidst Uploadet:
Saturday March 16 2024 06:03:19

Sidst Redigeret:
4-2-2021



406