Kager


Årets Kage 2001 Kokosharmoni




Ingredienser:
Bund: 250 g æggehvider
140 g melis
35 g mel
80 g flormelis 250 g kokos

Chokocreme:
500 g piskefløde
250 g hvid chokolade

Mousse:
1 l fløde
13 blade husblas
300 g eksotisk frugtpuré
300 g melis
300 g æggeblommer

Ganache: 200 g fløde, 200 g mørk chokolade

Fremgangsmåde
Bund: Pisk hvider og melis. Vend mel, flormelis, kokos i. Sprøjt ud i ringe, også op ad siden. Bages ved 160 grader i ca. 15 min.

Chokocreme: Kog fløde, tilsæt chokoladen. Afkøl. Pisk let og hæld cremen på bunden.
Mousse: Pisk æggeblommer og sukker. Smelt husblas og kom den i pureen. Smelt husblas i pureen og tilsæt denne.
Tilsæt letpisket fløde. Hæld i til kanten.
Toppes med ganache og frugter




Sidst Uploadet:
Saturday March 16 2024 06:03:20

Sidst Redigeret:
4-2-2021



194