Kager


Brunkage Julehus




Ingredienser:

Smelt:
375g smør
300g mørk farin
150g lys sirup

I en skål:
900g mel
1tsk natron
2 spsk stødt ingefær

Flormelis/Glasur:
3 æggehvider piskes luftige
tilsæt 675g flormelis
3 tsk citronsaft
Pisk til den bliver snehvid
og kan stå i små toppe

Vinduer:
Knuste bolcher

Til tag: chokoladeknapper

Skabelon til huset
1 del til for og bag
2 gavle
2 stk til tag
4 dele til skorsten



Fremgangsmåde
Hæld det flydende over i skålen og ælt dejen sammen.

Dejen rulles ud på bagepapir yil en tykkelse på 3/4 cm.
Læg skabelonen over og skær husets dele ud

Bages ved 160g C varmluft i 7 min. Tages ud og ret kanterne
til med en skarp kniv.
Kom de knuste bolcher i vinduerne og sæt kagerne tilbage i ovnen i 4 min.

Saml huset med glasuren og pynt






Sidst Uploadet:
Saturday March 16 2024 06:03:21

Sidst Redigeret:
4-2-2021



230