Konfekt


Marcipan




Ingredienser:
225 g. mandler, gerne spanske
75 g. sukker, gerne rørsukker
vand.

Fremgangsmåde
1. Mandlerne kommes i blender og fintmales.
2. Sukkeret koges til ca. 112 C°. med en lille smule vand indtil siruppen bliver til en blød, blond karamel,
( prøv at komme en smule af den i koldt vand og se, om det bliver til karamel).
3. Mandlerne kommes i, og massen tørres et par minutter på blusset. Æltes igennem og stilles køligt, tildækket.
4. Tilføres smag fra appelsin, citron, krydderier. opløst i sirup.
5. Justér konsistensen med malede mandler.
6. God kakaorig chokolade uden tilsætningsstoffer, smeltes til 50- 55 C°., nedkøles til 28 C°. under omrøring og lunes til 32 C°.
Konfektstykkerne overtrækkes.




Sidst Uploadet:
Saturday March 16 2024 06:18:32

Sidst Redigeret:
4-2-2021



184