Middage


Fiskefarsbrød med Torskerogn




Ingredienser:
500 g. færdigrørt fiskefars
1 lille ds. Torskerogn
1 æg
Lidt kogt broccoli
½ rød peber i små tern

Fremgangsmåde
Smør et ildfast fad med lidt margarine.
Mos eller blend torskerogn. Rør det sammen med fiskefarsen,
ægget røres i. Halvdelen af farsen kommes i et ildfast fad,
herpå lægges broccoli og peber,resten af farsen lægges ovenpå.

Bagetid i ovn : 200°C i 30 min.

Hertil serveres kogte kartofler og stuvet spinat.

Eller:
Revne gulerødder m. citronsaft, rosiner, agurker anrettet som en sol.
Man starter med gulerødder yderst, så agurker og til sidst rosiner i midten.
(Gulerødderne presses i en randform og vendes ud.)




Sidst Uploadet:
Saturday March 16 2024 08:29:03

Sidst Redigeret:
2-2-2021



349