Middage


Kompot af pærer, druer,tyttebær




Ingredienser:
250 g blå druer
150 g tyttebær
2-3 pærer 400g
2 dl rødvin
2 spsk citronsaft
1 dl sukker
1 valnøddestort stykke skrællet ingefærrod

Fremgangsmåde
Flæk de vaskede druer og fjern kernerne. Bland rødvin med citronsaft, sukker og ingefær
og kog lagen i 5 min. Frisk ingefæren op og gem den. Skræl pærerne, skær dem i smalle både
uden kernehus og lad dem simre i rødvinslagen i 4-5 min. Tag dem op med en hulske, læg dem i
en skål og bland dem med druerne. Lad tyttebærrene simre i lagen i 2-3 min, tag den op med hulske
og bland dem med pærer og druer. Skær ingefæren i små bitte terninger, kom dem ved lagen, kog i 10 min.
og hældden hede lage over frugterne. Lad kompotten blive kold.




Sidst Uploadet:
Saturday March 16 2024 08:29:04

Sidst Redigeret:
4-2-2021



231