Middage


Koteletter i karry med ananas. Lene's




Ingredienser:

4 koteletter (ca.1 cm tykke)
75 g margarine
1 ½ spsk. Madras karry
½ l. piskefløde
1 ds. ananasringe med saft
1 tsk salt
2½ spsk Marizenamel

Fremgangsmåde
1. Brand karryen af i margarinen og lad den bruse af.
2. Svits koteletterne 2 min. på begge sider i karrymassen.
3. Tag koteletterne op og kom dem i et ildfast fad
4. Svits nu ananasringene på begge sider i karryblandingen og kom dem i det ildfaste fad til koteletterne.
5. Kom lidt af den kolde ananassaft i et glas og udrør marizenamelet heri
6. Kog panden af med piskefløden og tilsæt den til koteletterne.
7. Tilsæt herefter resten af ananassaften, salt og den udrørte marizenamel.
8. Sæt fadet i ovnen i ca. 25 min ved 200 C°.

Serveres med ris.

Ris:
Personer12345678910
Ris i dl.12345678910
Vand i dl.1,32,645,36,689,310,61213,3
Salt i tsk.0,20,50,70,911,31,61,822,2


Vask risen
Bring vand og salt i kog i en gryde med låg.
Kom risene i og skru ned for blusset så det hele kun simre koger - kom låget på igen
Kog i 12 min
Tag gryden af blusset og lad  den stå i 12 min
Risene er færdige og løsnes med en ske.





Sidst Uploadet:
Saturday March 16 2024 08:29:04

Sidst Redigeret:
4-2-2021



258