Middage


Pasta og Pastasauce




Ingredienser:
Pasta
6 pers.

500 g. frisk pasta
3 spsk. friskhakkede krydderurter, f.eks. persille, purløg og estragon.

Pastasauce
5 dl. piskefløde
1 spsk. sennep
100 g. soltørrede tomater
eller 150 g. ristede bacontern
Peber
500 g. frisk spinat eller
200 g. frossent hel spinat


Fremgangsmåde
Pastasauce
Kog fløden ind på pande til halv mængde. Tilsæt sennep og soltørrede tomater. Bruges bacontern,
ristes de først på panden, og fedtet hældes fra. Smag til med peber (ikke salt, da de soltørrede
tomater er meget salte). Spinaten vendes i saucen og koger derefter ca. 2 min.

Pasta
Kog pastaen i vand med salt og olie 2-3 minutter. Vend til sidst pasta og krydderurter i pastasaucen
og server med grill-kød




Sidst Uploadet:
Saturday March 16 2024 08:29:05

Sidst Redigeret:
4-2-2021



222