Middage


Steg som vildt Inger's




Ingredienser & Fremgangsmåde:
Nakkesteg u/svær, svinekam u/svær eller kalvetykkam
250 g. pr. person
4 pk. Bacon
1 glas ribsgelé

En bradepande beklædes med skiveskåret bacon, hvorpå stegen lægges og pakkes ind i bacon.
Sættes i en 250º ovn til baconen er sprød ca. 15 min
Tyk vildtsovs:
2 dl mel
margarine
ca. 1 l mælk
ca. 1 glas ribsgelé
Opbagt sovs.
Sovsen skal være tyk som grød. Hældes over stegen, så den er
helt dækket, og videresteger i ca. 2 timer ved 200º

Færdig sovs!
Det overskydende sovs i bradepanden sies og lidt kartoffelvand tilsættes .Skyen smages til
med ribssaft eller tyttebærsyltetøj. Jævnes





Sidst Uploadet:
Saturday March 16 2024 08:29:05

Sidst Redigeret:
4-2-2021



184