Middage


Flæskesteg




Ingredienser:
1 kamsteg - ca 45 cm lang
½ l piskefløde
mel
salt

Fremgangsmåde
Ovnen på 200 g. C. varmluft.
Kom steget i et ildfast fad med vand ca 1/3 op langs stegen.
Drys ca 1 tsk salt over sværen og gnid den ned mellem rillerne.
Steg 2½-3 timer- eller bedre til en kernetemperatur på 63 gC

Tages ud og lad den hvile ca 10 min. inden den skæres for

Si vandet fra og kom den i en gryde.
Tilsæt 3 spsk hvedemel og lad det synke til bunden.
Sæt gryden over og pisk til det koger.
Kom kulør og piskefløde i og smag til med salt - ca. 3 tsk.

Tilbehør:
Kartofler
Rødkål
Franske kartofler
Tyttebær syltetøj
Evt. brunede kartofler
æbler med ribs




Sidst Uploadet:
Saturday March 16 2024 08:29:06

Sidst Redigeret:
16-3-2024



261