Middage


Svinemørbrad på champignon bund




4-6.pers

Ingredienser:

1½-2 stk. svine mørbrad
½ pk. bacontern
500 g. champignon
6 spsk. marizenamel+
1dl koldt vand

1 l piskefløde
2 tsk. salt
peber
kulør


Tilbehør:
Rugbrød
eller aspargeskartofler.



Fremgangsmåde
Skær mørbradden i ca. 3-4 cm tykke skiver.
Rengør champinnon og skrær dem i skiver på æggedeleren.

Smør et ildfast fad og kom de skrivede champignon heri som bund.
Placer mørbradskiverne + rå bacon tern ovenpå.


Rør "marizena-vandet" ud i fløden, kom kulør, salt og peber i og hæld det over retten.
(rør marizenaen ud i 1 dl koldt vand-
først vand, derefter marizena så klumper det ikke)


Sæt retten i ovnen ved 200g i ca. 45 min.






Sidst Uploadet:
Saturday March 16 2024 08:29:06

Sidst Redigeret:
4-2-2021



220