Middage


Høns i Asparges til tarteletter - Hurtig



Ingredienser:
10 pers.
(tarteletskål m. fyld : 366 Kcal pr.stk)

Tarteletter Karen Volf
3  ps. Hønsekøds-tern a' 350g
1 kg Oksekødssuppe fra "Mou".
2-3 glas fine aspargesnitter  a'330g
evt. 1 bnt. friske grønne asparges
½ l piskefløde
-


Opbagt Sovs :

1,7 l SUPPE =

Oksekødssuppen + Aspargesvand + ½ l piskefløde

85g margarine
153g mel

3 tsk. salt

Pynt:
persille el. lign




Fremgangsmåde

Lav en opbagning af margarine + mel og hønsekødssuppe + aspargesvand+ piskefløde..
Kom hønsetern i suppen + aspargessnitter + friske aspargesstykker
Tilsæt salt.
Lad koge ca 5 min.






Tilbehør:
Tarteletter Karen Wolf -  eller butterdejlsnitter

Lav selv - Tarteletter af butterdej:
Udstikkes i cirkler og ringe som kant limes på med sammenpisket æg.
Hæver 1½ time
10 min. ved 210g C. med et stykke bagepapir over.


Vejledning til
opbagte sovse:
Til 1 l væske:
50g fedt
90g mel




Sidst Uploadet:
Saturday March 16 2024 08:29:07

Sidst Redigeret:
6-5-2022



248