Middag


Kebab - min favorit




Ingredienser:

1 stk Rulle-Kebab
935 Kcal

125-150 g Lammecoulotte

Fyld:

30 g spidskål
30 g gulerod

75 g tomat
50 g agurk
20 g rødløg
få klatter chili-olie

Dressing 
1 dl. af denne dressing pr. portion

½ l cremefraiche 18%
1 spsk citronsaft
1 tsk. salt
1 br. oregano

Chiliolie

4 spsk tørrede chiliflager
4 spsk vand
1 spsk tomatpure
1 dl olivenolie
0,5 tsk salt



Fladbrød:ca 140 g pr stk - 4 stk

0.5 pk. gær
175 ml vand
1 tsk. salt
2 spsk. olie
325 gmel


Fremgangsmåde

CHILIOLIE:
 
Kom chiliflager og vand i en gryde, og varm det op.
 Tilsæt tomatpuré og olivenolie samt lidt salt,
 og tag gryden af varmen. Opbevares i køleskabet. i 1 mdr


Fladbrød:
Kom lunkent vandet i en røreskål og tilsæt gæren. Rør til gæren er opløst.
Tilsæt sukker, salt, olie og derefter mel lidt af gangen mens du rør.
Lad dejen hvile i 20 minutter.
Form dem til 4 lige store boller (140 g) og sæt dem i køleskabet i en time
(kom eventuelt lidt oliven olie ovenpå så de ikke klistre sammen).
Kom lidt mel på bordet og rul bollerne flade med en kagerulle så de bliver runde.
Steg fladbrødene på en pande på begge sider til de er let gyldne.




Sidst Uploadet:
Saturday March 16 2024 08:29:08

Sidst Redigeret:
17-8-2022



145