Middag


Pasta - PENNE ALL’ARRABBIATA (Penne med stærk chilisauce)




Ingredienser:

PENNE ALL’ARRABBIATA

3 fed    hvidløg
2-4 små peperoncini (tørrede chilipebre)
- eller 1 frisk chili i tynde skiver
– eller ½ spsk tørrede chiliflager)
2 spsk.    olivenolie
1 stk.    dåse hakkede Mutti-tomater
1 tsk.    salt
400 g    penne
0.5 bdt. bredbladet persille

Fremgangsmåde

Pil hvidløgene, og hak dem fint. Skyl chilierne. Svits begge dele i olie i en dyb pande i et par minutter, uden at de tager farve.
Tilsæt hakkede tomater og salt, og lad det simre i 15-20 minutter. Kog imens pastaen al dente efter pakkens anvisninger, og gem mindst 1 dl af kogevandet.
Afdryp pastaen i et dørslag, og bland den med tomatsaucen. Smag til med salt, og spæd evevntuelt med lidt af det gemte kogevand til ønsket konsistens.
Skyl og hak persillen. Servér pastaen i dybe tallerkener med et drys persille.

Opskrift




Sidst Uploadet:
Saturday March 16 2024 08:29:09

Sidst Redigeret:
17-11-2023



92