Brød


Rundstykker




Ingredienser:
16 stk.

100 g smør eller margarine
500 g mel
25 g gær
3 dl mælk
1 æg
1 tsk salt
1 tsk sukker

Fremgangsmåde
1. Smørret smuldres i melet.
2. Gæren udrøres i den lunkne mælk.
3. De øvrige ingredienser slås i.
4. Dejen æltes godt igennem og stilles til hævning et lunt sted ca. 30 min.
5. Herefter er fremgangsmåden ens for begge slags deje:
6. Efter hævning slås dejen ned og formes til forskellige småbrød.
7. Uanset form efterhæver brødene ca. 15 min.
8. Pensles med æg eller mælk, drysses evt. med birkes, kommen eller salt.

Bagetid: 10-15 min. ved god varme 200?C.




Fra www.aros-innovation.dk


 Sidst Opdateret:
Thursday December 13 2018 00:21:42


519








childrenx
PeakCounter