Brød


Verdens Bedste Brød




Ingredienser:


  • 625 gram mel (10 dl (1 ltr))
  • 5 dl (1/2 ltr) vand
  • 2 tsk salt
  • gær på størrelse med en ært (Ja så lidt skal du bruge) 
  • - 1/4 tsk tørgær kan også bruges
Fremgangsmåde
Ingredienserne blandes sammen i en skål ca. 15 timer før brødet ønskes serveret.

Læg låg over og lad dejen stå på køkken bordet i 12 timer.

Hæld dejen ud på et meldrysset bord og med nænsom hånd foldes brødet ind i sig selv nogle gange.

Hæld det i et olieret skål drysset med mel og lad det igen hæve i 2 timer.

Efter den 1. time tændes ovnen på 250g C på varmluft. Sæt en tom stegeso ind i ovnen samtidig.

Efter de 2 timers hævning tages stegesoen ud og brøddejen hældes direkte over i den varme stegeso.

Sæt stegesoen ind i ovnen med låg på 30 minutter.

Fjern låget og skru ned til 230 gC og bag videre i 15 minutter.

Brødet hældes ud på en bagerist og køler af i 20 min.

Brødet er færdigt

Se her





Sidst Uploadet:
Wednesday November 17 2021 13:04:00

Sidst Redigeret:
4-2-2021



4