Brød


Kartoffel Formbrød




Ingredienser:
1 stk

450 g Hvedemel
100 g Fuldkorns Hvedemel
50 g Havregryn
44 g kartoffelmos pulver
12 g salt
11 g Bageenzym
25 g Surdej
40 g gær eller 10 g tørgær
12 g Rapsolie
370 ml Vand

Fremgangsmåde
Kom alle de tørre ingredienser i røreskålen
Bland godt og tilsæt vand, rapsolie og surdej
Røres 15 min ved laveste hastighed
Lad dejen hvile 15 min
Stræk og fold nogle gange og form til et brød
Drys et lag groft mel på toppen, Snit brødet
Placer brødet i en smurt form og lad det hæve 40 min tildækket
Bages 25 min ved 200 gC varmluft - evt med damp




Sidst Uploadet:
Wednesday November 17 2021 13:04:02

Sidst Redigeret:
4-2-2021



4