Brød
Brød fra Provence
Ingredienser: 1 Stk 12½ g gær 3/4 spsk salt helst groft 4 dl vand ½ kg hvedemel Rosmarin eller oregano eller timian Olie |
![]() |
Fremgangsmåde Rør gær, salt u i lunken vand. Rør mel i til det er opslugt af dejen Lad dejen hæve tildækket et lunt sted 4 timer. Varm ovnen til 250 g C Hæld forsigtigt dejen ud på den varme bageplade med bagepapir Drys med krydderi evt salt peber Sættes i ovnen på nederste rille. Lad brødet bage 20 min Sænk temperaturen til 220 g C og tag brødet ud Pensl brødet med olivenolie Sæt brødet i ovnen igen --denne gang midt i ovnen Bag 10 min. Overfladen skal være ret mørk fra:http://ekot.dk/diverse/broed/ |
Sidst Uploadet: Wednesday November 17 2021 13:04:02 Sidst Redigeret: 4-2-2021 |