Brød


Brød fra Provence




Ingredienser:
1 Stk

12½ g gær
3/4 spsk salt helst groft
4 dl vand
½ kg hvedemel
Rosmarin eller oregano eller timian
Olie

Fremgangsmåde

Rør gær, salt u i lunken vand. Rør mel i til det er opslugt af dejen
Lad dejen hæve tildækket et lunt sted 4 timer.
Varm ovnen til 250 g C
Hæld forsigtigt dejen ud på den varme bageplade med bagepapir
Drys med krydderi evt salt peber
Sættes i ovnen på nederste rille.
Lad brødet bage 20 min
Sænk temperaturen til 220 g C og tag brødet ud
Pensl brødet med olivenolie
Sæt brødet i ovnen igen --denne gang midt i ovnen
Bag 10 min. Overfladen skal være ret mørk


fra:http://ekot.dk/diverse/broed/




Fra www.aros-innovation.dk


 Sidst Opdateret:
Thursday December 13 2018 00:21:42


231








childrenx
PeakCounter