Brød


Kerne Rugbrød 2017




Ingredienser:
1 stk.Lille form

Surdejen dag 1:
200 g kerneblanding
50 g rugflager
35 g nem-sur
12 g salt
285 ml vand

Rugbrødsdajen dag 2:
Surdejen fra dagen før
175 g Hvedemel
175 g Groft rugmel
10 g Bageenzym
10 g Malt
200 ml vand
4 g tørgær


Fremgangsmåde

Dag 1:
Rør Nem-Sur msammen med kerner og salt. Tilsæt vand og rør det sammen
Dæk det til og sæt det i køleskab til næste dag

Dag 2:
  1. Æltes  på røremaskine ved laveste hastighed i ca 15 min
  2. Fyldes direkte i en smurt rugbrødsform og trykkes godt til
  3. Sættes i raskeskab til det har hævet til kanten - kan sættes i plastpose i køleskab 1-5 dage
  4. Prik lufthuller i brødet. Drys evt toppen med frø
  5. Bages ved 180 g C i 1½ time ved varmluft
  6. Lad brødet køle af med et vådt klæde inden der skæres i det
fra: http://www.hornbek.net/2017/08/kerne-rugbrd.html




Fra www.aros-innovation.dk


 Sidst Opdateret:
Thursday December 13 2018 00:21:42


211








childrenx
PeakCounter