Salater


Rugbrød 2021




Ingredienser:


1/2 Rugbrød 2021: 1,8 x kvart

1. dag:

dl.

gram

Vand

5,4

484

Surdej

2,7

234

Rugkerner Skårne

2,7

184

Hvedekerner Knækkede

2,7

167

2.dag:

--------------------

------------------

Rugmel

2,7

128

Hvedemel

2,7

144

Salt

2,7 tsk salt

16,2

 

 

 

 

 

 

Evt. ½ tsk gær

 

 

200 g C varmluft - ind i kold ovn i 1 3/4 time til en kernetemperatur 98-99 g C

Fremgangsmåde

1. dag:
Kom surdej, rug- og hvede-kerner i vandet. Lad det gære natten over. Indtil kernerne er bløde.

2.dag:
Tilsæt saltet, og ælt resten af melet i. Lad det hæve et par timer.

Rubrødsdej skal være så våd som mulig. Men den skal kunne holde formen uden at "flyde ud". Hvis den er for lind, så kom hvedemel i indtil den kan holde formen.

Kom i 2 rugbrødsforme (forme smurt med olie) og lad det hæve indtil brødene er så store som du syntes. Det kommer an på hvor kompakte brød du foretrækker.

Smør overfladen med olie og prik med en gaffel



Forme




Sidst Uploadet:
Wednesday November 17 2021 13:04:04

Sidst Redigeret:
15-9-2021



282

Warning: time() expects exactly 0 parameters, 1 given in /var/www/aros-innovation.dk/public_html/Mad/nymad/broedops/a038a.php on line 422










Warning: include(/var/www/aros-innovation.dk/public_html/trans.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/aros-innovation.dk/public_html/Mad/nymad/broedops/a038a.php on line 542

Warning: include() [function.include]: Failed opening '/var/www/aros-innovation.dk/public_html/trans.php' for inclusion (include_path='.') in /var/www/aros-innovation.dk/public_html/Mad/nymad/broedops/a038a.php on line 542
PeakCounter