Desserter


Chokoladekage til Is




Ingredienser:
10 pers:

200 g usaltet smør
200 g chokolade
200 g sukker
5 hele æg
2 spsk mel
1 finthakket rød chili

Sirup:
2 dl balsamico
1 dl sukker

ELLER en frugtsirup
Sorbet:

Carte dór Mango Sorbet eller hindbær

Eksotiske Frugter

Fremgangsmåde
Usaltet smør og chokolade smeltes i en skål over vandbad.
Sukker og hele æg piskes, og mel tilsættes sammen med finthakket rød chili, når æggemassen er hvid og luftig.
Smørret og cokoladen hældes derefter ned over ægge-massen og vendes sammen med en dejskraber. Halvdelen af
chokolademassen hældes over i en springform, der er smurt med smør og drysset med sukker, mens den anden
halvdel bruges bagefter som mousse.
Kagen skal have ca. 40 min. ved 175 grader, og så hældes den afkølede mousse over kagen. Kagen er måske bedst, hvis den er lavet dagen før. Drys med chokoladespåner øverst.

Sirup:
Balsamico og sukker koges ind til en let sirupmasse.

Sorbet Is
Eksotiske frugter




Sidst Uploadet:
Thursday November 18 2021 06:40:20

Sidst Redigeret:
4-2-2021



152