Desserter


Is Daim Sanne's




Ingredienser:
Bund:

3 æggehvider
150 g sukker
150 g finthakkede (malede) mandler

Fyld:
3 hele æg salmonellafri
3 spsk. sukker
3 dl. Piskefløde
1 st. vanille
4 stk. daim (eller 2 dobbelte)

Fremgangsmåde
1. Pisk æggehviderne næsten stive og vend sukkeret i. Pisk det helt stift og vend de finthakkede mandler i.
2. Kom marengsmassen i en springform beklædt med bagepapir. Bag den i ca. 30 min. ved 175 g C.
3.Afkøl bunden helt på bageristen inden isen kommes på.
4. Pisk æggene og sukkeret let og luftigt. Pisk fløden til flødeskum og vend den i æggemassen,
sammen med grofthakket daim. Fordel ismassen og dæk den til.
5.Sæt isen i fryseren i mindst 4 timer. Lad isen stå i ca. 20 min. på køkkenbordet før serveringen




Sidst Uploadet:
Thursday November 18 2021 06:40:21

Sidst Redigeret:
4-2-2021



4