Forretter


Kanapéer




Ingredienser:
Flutebrød eller landbrøds Italiensk, el. Toastbrød
Olivenolie
Avocado
Citronsaft
Rejer
Hvidløg
Basilikumblade
Røget Laks
Melon
Oregano
Dild

Fremgangsmåde
Brødet dryppes med olivenolie (ca½ -1 tsk.) pr. skive.
Brødet kan også smøres med smør eller salatmayonnaise.
1:
Læg 2 halve skiver moden avocado på brødet. Dyp med citronsaft.
Læg rejerne ovenpå i en cirkel. pynt med avocado eller en lille snitte citron.
2:
Læg hvidløgsrejerne pænt på brødet i en cirkel. Pynt med friske basilikumblade.
3:
Læg strimler af røget laks på brødet. Pynt med melonbåde og friske krydderurter
f.eks. oregano eller dild.




Sidst Uploadet:
Thursday November 18 2021 22:10:20

Sidst Redigeret:
2-2-2021



2