Forretter
Kanapéer
Ingredienser: Flutebrød eller landbrøds Italiensk, el. Toastbrød Olivenolie Avocado Citronsaft Rejer Hvidløg Basilikumblade Røget Laks Melon Oregano Dild |
![]() |
Fremgangsmåde Brødet dryppes med olivenolie (ca½ -1 tsk.) pr. skive. Brødet kan også smøres med smør eller salatmayonnaise. 1: Læg 2 halve skiver moden avocado på brødet. Dyp med citronsaft. Læg rejerne ovenpå i en cirkel. pynt med avocado eller en lille snitte citron. 2: Læg hvidløgsrejerne pænt på brødet i en cirkel. Pynt med friske basilikumblade. 3: Læg strimler af røget laks på brødet. Pynt med melonbåde og friske krydderurter f.eks. oregano eller dild. |
Sidst Uploadet: Thursday November 18 2021 22:10:20 Sidst Redigeret: 2-2-2021 |