Forretter


Tunfiskemousse




Ingredienser:
8-10 pers

2 ds. tunfisk naturel á 200g - (1980'erne)
(dvs 3 ds. i dag)
200g blødt smør
1dl. creme fraiche 18%
1-2tsk citronsaft
½ tsk . groft salt
friskkværnet peber

Tilbehør:

Brøndkarse
ristet brød

Fremgangsmåde
Hæld olien fra tunfisken. Mos tunfisken i enskål med elpisker
eller gaffel. Tilsæt smør, creme fraiche, citronsaft og krydderier.
Rør det hele sammen og smag moussen til. Fyld moussen i en postejform eller skål.
Stil den tildækket i køleskab mindst ½ dag. Pynt med brøndkarsse før serveringen.
TIPS: Moussen kan også anrettes portionsvis med salatblade, cirtonbåde og brøndkarse




Sidst Uploadet:
Thursday November 18 2021 22:10:24

Sidst Redigeret:
3-8-2021



1