Forretter


Spinat-roulade med laks

En sikker vinder hos gæster



Ingredienser:
4 pers.

450 g. Grofthakket spinat
150 g. Margarine
4 Æggeblommer
4 Æggehvider
½ tsk. Citronskal
Salt, peber og muskatmød (kan udelades)

Fyld:
200 g. Røget laks
100 g. Flødeost, neutral
1 dl. Creme Fraiche
2 spsk. Dild

Dressing:
2 dl. Creme Fraise
Lidt flødeost, neutral
Dild
Salt og peber


Fremgangsmåde
Spinaten blendes, margarine tilsættes i små blokke og blendes med.
Æggeblommerne tilsættes sammen med citronskal, salt, peber og muskatnød.
Blendes godt. Æggehvider piskes stive og vendes i spinatblandingen.
Dejen lægges på en bageplade med bagepapir. I den form som bagepladen har.
Bages i ca. 35 min. ved 200 grader
Når pladen tages ud af ovnen dækkes spinaten med et fugtigt viskestykke og står tildækket til den er afkølet.

Fyld:
Laksen skæres i tern. Flødeost og Creme Fraiche blandes og der kommes dild i. Bland nu lakseterningerne i.
Fyldet smøres nu ud på den afkølede spinatplade og den rulles til en roulade.

Serveres med dressing og godt brød.



Fra:

http://www.anjasopskrifter.dk/showRecipe.asp?recipeID=1463








Sidst Uploadet:
Thursday November 18 2021 22:10:27

Sidst Redigeret:
2-2-2021



7