Forretter


Ærtesuppe med aspargessalat og grøn bruschetta




Ingredienser: passer ca. til 4 pers.
1 l Oksekødssuppe
200 g frosne ærter
½ dl piskefløde
2 store kartofler
1 lille løg
1 fed hvidløg
salt
peber

1 pk bacon
lidt cremefraiche 38 %
purløg

Fremgangsmåde
Skræld og hak løg, hvidløg  og kartofler og kog det i suppen til kartoflerne er møre.
Tilsæt ærterne og kog yderligere 2 minutter.
Blend suppen til den er helt glat.
Tilsæt fløde, salt og peber

Servering:
Server suppen i en portionsskål med en klat cremefraiche i midten og bacon på toppen. Drys med lidt klippet purløg

Bruschetta:

Ingredienser:
4 skiver brød
ærtespirer
basilikum
forårsløg
avocado
lime
olivenolie
salt og peber

Fremgangsmåde:
Hak alle ingredienser - undtagen brødet.
Smag det til med limesaft, olivenolie og salt og peber.
Grill brødet på en grill eller grillpande og kom alt det grønne på ved serveringen.
Pynt med en ærtespire

Asparges-salat:

Ingredienser:
2  håndfulde sukkerærter eller friske ærter
8 stk. grønne asparges
1 stk. avokado
lime saft og skal

Fremgangsmåde:
Snit asparges i samme størrelse som ærterne.
Hak avocadokødet i tern og vend det hele sammen. Smag til med lime, salt og peber.




Sidst Uploadet:
Thursday November 18 2021 22:10:27

Sidst Redigeret:
2-2-2021



3