Kager


Brunsviger Henriette's




Ingredienser:
80 g smør--2 spsk. olie
4 dl mælk
50g gær
40g sukker..3½ spsk.
1 tsk kardemomme
1 tsk salt
570 g hvedemel -- 7½ - 8 dl.

Remonce
500g brun farin
420g smør
ca. 150 g rosiner--2 dl

Fremgangsmåde
Fedtstof og mælk lunes til ca. 35 gr dvs. fingervarmt.
Gæren smuldres i en skål og udrøres med mælkeblandingen.
De øvrige ingredienser tilsættes og dejen æltes blank og smidig.
Tildækkes og hæver et lunt sted til dobbelt størrelse, ca. 25 min.
Dejen slås ned og udrulles i en smurt bradepande til en tynd plade.
Efterhæver ca. 20 min.
Smør og sukker smeltes sammen i en gryde og afkøles helt, inden det hældes over kagen, der drysses med rosiner.
Kagen sættes i en 225 gr varm ovn.
Varmen dæmpes straks til 200 gr og kagen bages 15-20 min.




Fra www.aros-innovation.dk


 Sidst Opdateret:
Thursday December 13 2018 00:21:42


567








childrenx
PeakCounter