Kager


The-Horn Helle's




Ingredienser:
Meget gode
16 stk

Dej :
50 g. gær
1 ½ dl. mælk
300 g. mel
1 spsk. sukker
½ tsk. salt
175 g. smør

Fyld

100 g. smør
100 g. sukker
1 tsk.. kanel
evt. lidt reven marcipan

Pynt

Æg til pensling, groft sukker, hakkede mandler eller hasselnøddekerner

Fremgangsmåde
1. Rør gæren ud i den kolde mælk.
2. Tilsæt sukker, salt, mel og smør skåret i små stykker.
3. Slå eller ælt dejen sammen, den skal være ret blød.
4. Del den midt over, og rul hver halvdel ud som en rund plade. del hver plade i 8 trekanter.
5. Rør smør, sukker og kanel til fyldet sammen, og fordel det på trekanterne, evt. sammen med lidt reven marcipan.
6. Tril hornene sammen fra den brede ende, og sæt dem på plade med spidsen nedad.
7. Bøj dem let og pensl med æg.
8. Drys hakkede mandler eller nødder og lidt groft sukker på.
9. Lad dem hæve 10-15 minutter.

NB! Hornene er fryseegnede.
Tips! Vil du undgå, at fyldet flyder ud, kan du drysse en anelse mel på fyldet, inden hornene trilles sammen.

Bages ved 200 C°. i ca. 15 min.




Sidst Uploadet:
Friday November 19 2021 16:33:16

Sidst Redigeret:
4-2-2021



4