Kager
Valentinskage
Ingredienser: 3-4 pers. Smørdej: 75 g hvedemel 15 g flormelis 75 g koldt smør Kransekagemasse: 100 g marcipan 30 g sukker 20 g æggehvider Hindbærcreme: 1½ dl piskefløde 50 g hindbær 50 g makroner Friske hindbær til pynt En hjerteform på ca. 15-20 cm. i diameter |
![]() |
Fremgangsmåde · Bland hvedemel, sukker og koldt smør til en fast dej. Rul den ud i ½ cm. tykkelse, så den passer til hjerteformen. Tryk hjertet ud med formen. Læg det på bageplade med bagepapir. · Bland ingredienserne til kransekagemassen, og kom det i en sprøjtepose. Sprøjt hjertets kant med massen hele vejen rundt. · Bag bunden i ca. 10 min. ved 210 grader. · Creme: pisk fløden stiv. Mos de optøede hindbær og vend dem forsigtigt i fløden sammen med knuste makroner. Fordel cremen over den færdigbagte, afkølede bund. Pynt med friske hindbær. |
Sidst Uploadet: Friday November 19 2021 16:33:16 Sidst Redigeret: 4-2-2021 |