Kager
Makron-lagkage
Ingredienser: 3 brune lagkagebunde 100 g. makroner kagecreme af 2½ dl. mælk + pulver 2½ dl. piskefløde Glasur: 2 spsk. stærk kaffe 2 spsk. kakao flormelis Pynt: Mandelsplitter eller pinjekerner lidt smør til ristning Jordbær |
![]() |
Fremgangsmåde 1. Kagecremen røres og trækker. 2. Fløden piskes og blandes med den færdige creme (hvis den koges, skal den være helt afkølet forinden). 3. Bundene lægges sammen med cremen og knuste makroner . Det må gerne gøres dagen før, kagen skal bruges. 4. Mandlerne ristes på panden i en anelse smør. Kaffe, kakao og sigtet flormelis røres sammen, og glasuren smøres ud over kagen. 5. Kagen pyntes færdig med de ristede mandler og friske jordbær eller anden frugt. |
Sidst Uploadet: Friday November 19 2021 16:33:19 Sidst Redigeret: 4-2-2021 |