Kager


Makron-lagkage




Ingredienser:
3 brune lagkagebunde
100 g. makroner
kagecreme af 2½ dl. mælk + pulver
2½ dl. piskefløde

Glasur:
2 spsk. stærk kaffe
2 spsk. kakao
flormelis

Pynt:
Mandelsplitter eller pinjekerner
lidt smør til ristning
Jordbær

Fremgangsmåde
1. Kagecremen røres og trækker.
2. Fløden piskes og blandes med den færdige creme (hvis den koges, skal den være helt afkølet forinden).
3. Bundene lægges sammen med cremen og knuste makroner . Det må gerne gøres dagen før, kagen skal bruges.
4. Mandlerne ristes på panden i en anelse smør. Kaffe, kakao og sigtet flormelis røres sammen, og glasuren smøres ud over kagen.
5. Kagen pyntes færdig med de ristede mandler og friske jordbær eller anden frugt.




Fra www.aros-innovation.dk


 Sidst Opdateret:
Thursday December 13 2018 00:21:42


711








childrenx
PeakCounter