Kager


Kakao lagkage Søren Madsen's




Ingredienser:
1 pk. lagkagebunde
5 dl. piskefløde
3 spsk. .kakao
10 spsk. flormelis
2 spsk. sherry

MOKKAGLASUR
150 g. flormelis
1 sjat kaffe (opskrift: 1 tsk. minutcirkel + 2 spsk. vand)
12 mandler


Fremgangsmåde
1. Fløden piskes til skum.
2. Kakao og flormelis blandes i.
3. Bundene dyppes med sherry og lægges sammen med kakaoflødeskummet.
4. Det øverste lag glaseres med mokkaglasur.
5. Kagen pyntes med de smuttede mandler.

Bunde
4 æg
125g (ca. 1½ dl) sukker
150 (ca. 2½ dl) mel
1 tsk hjortetaksalt el 2 tsk. bagepulver

Fremgangsmåde: Æg og sukker piskes godt, melet røres i med let hånd.
Lagkageformene 3 stk. smøres godt, og dejen fyldes i.
Bager 10 min. ved 180 C°.




Sidst Uploadet:
Friday November 19 2021 16:33:19

Sidst Redigeret:
4-2-2021



2