Kager


Nøddekurve




Ingredienser:
8 stk

100g hasselnøddekerner
100g smør
100g flormelis
2 spsk fløde
1 spsk mel

Fremgangsmåde
Mal eller hak nødderne meget fint. Bland nødderne med de øvrige ingredienser i en tykbundet gryde, og varm det op under omrøring.
Kog blandingen op, og lad den køle lidt af. Tegn på 2 stykker bagepapir 8 cirkler efter en kagetallerken, ca. 12 cm i diameter.
Smør 1-2 spsk dej ud i her cirkel. Sæt en plade ad gangen i ovnen ved 200 g, og bag kagerne ca. 6 min, til de er gyldne.
Lad kagerne køle lidt på pladen. løft dem forsigtigt med en paletkniv, og læg dem over et omvendt glas.
Tryk forsigtigt kagerne ind mod glasset, og lad dem køle helt af.
Fyld kagerne med is eller flødeskum, der er smagt til med lidt sukker og vanille samt henkogt frugt eller frisk frugt,
der har trukket i lidt likør og sukker.




Sidst Uploadet:
Friday November 19 2021 16:33:20

Sidst Redigeret:
4-2-2021



5