Kager


Smørstang




Ingredienser:
2 stk.

300 g. mel
200 g. smør eller Ama margarine
2 æg
3 spsk. sukker
50 g. gær
(Der skal ingen væde i dejen)

FYLD:
50 g reven marcipan
1 æggehvide
2 spsk smør

Eller 100g sukker
100 g margarine

PYNT:
1 æggeblomme
groft sukker
hakkede mandler

Fremgangsmåde
1. Mel og smør hakkes sammen, gæren smuldres i.
2. Sukker og sammenpisket æg tilsættes.
3. Dejen æltes og deles og hvert stykke rulles ud til en aflang plade.
4. På midten fordeles fyldet, der er rørt sammen af reven marcipan, smør og æggehvide.
5. Dejens sider foldes op om fyldet, lukkes godt, lægges på smurt bageplade.
6. Stilles til hævning 10 min. på et lunt sted el 1o timer på et køligt sted.
7. Pensles med æg, drysses med sukker og mandler.
Bages midt i ovnen ved 225?C i 20 min.
Stangen kan fryses.

Bedst med remonce




Fra www.aros-innovation.dk


 Sidst Opdateret:
Thursday December 13 2018 00:21:42


598








childrenx
PeakCounter