Kager


Toscasnipper med Chokolade




Ingredienser:
24 stk

100 g smør
3 æg
200 g sukker
140 g mel
1 strøget tsk bagepulver
2 tsk vanillesukker
4 spsk mælk

TOSCADEJ
75 g smør
4 spsk sukker
2spsk mel
1½ spsk mælk
75 g smuttede hakkede mandler

PYNT
100 g smeltede overtrækschokoladeknapper

Fremgangsmåde
Til dejen smeltes smørret og afsvales. Imens piskes æg og sukker skummende. Heri røres mel, vanillesukker og bagepulver
skiftevis med det afsvalede smør. Fyldes i den velsmurte form drysset med rasp og bages på en rist på nederste rille ved 175-200 g i 25-30 min.
Imens varmes toskadejen. Kom alle ingredienserne i en gryde og lad dem varme til en lidt tyk masse, den må ikke koge. Fordeles over den bagte kage,
der bages i 10 min i midten af ovnen, til kagen er gylden. Afsvales lidt i formen. Skæres ud i firkanter på ca. 7 x 7 cm, og igen skæres kagerne over
på skrå.
Kanterne af kagerne pensles med den smeltede chokolade. Kagerne kan fryses helt færdige.




Fra www.aros-innovation.dk


 Sidst Opdateret:
Thursday December 13 2018 00:21:42


671








childrenx
PeakCounter