Konfekt


Julekonfekt 2014




Ingredienser:

PS! Rester kommes i fryseren til senere på det nye år!

3400g marcipan rød Odense

1400 g chokoladeposer fra odense
2 pk. blød nougat

1 stor ps.mandler
1 stor ps. valnødder
1 stor ps. hasselnødder
1 br.pistacienød

1br. Korender

1gl. sølvkugler
1 gl. kandiserede violer
2 gl. krymmel
1 fl. grøn frugtfarve
1 fl. rød frugtfarve


½ dl. cognac

1 pk. kræmmerhuse metalfolie
1 pk.bægre metalfolie

Guld karameller og metalkugler



Fremgangsmåde
1. Købt
( ca 40 stk.)
2. Marcipan med nougat
.
(600g)

 med hasselnød
3. Toppe med krymmel
(400g)
4. Marcipanbrød med sølvkugler
(600g)
5. Grøn marcipan med mandel
(600g)
6. Marcipan med cognac og hakkede valnødder.
(600g)

Pynt valnød
7. Rød Marcipan med 1 br. korender
(600g)


Pynt kandicerede Viol
8. 1 pk.Sølvbæger med chokolade og nougat
(Rester)

Pynt Hakket valnød og
1 br. pistacienød
Rester
9. evt: (madeira og svesker)
10. Købt Guld karameller og metalkugler
11 . Florentinere




Sidst Uploadet:
Friday November 19 2021 19:18:38

Sidst Redigeret:
4-2-2021



5