Middage


Juleaften's And





OBS! --Familien Frederiksen --- se privat note.

Ingredienser:
3 pers. til hver And
Svesker
Madæbler

Fremgangsmåde
1. Anden drysses med salt indvendig. Fyldes med madæbler og svesker.
2. Lægges på rist og drysses med salt. Lægges med ryggen op.
3. Sæt en bradepande med vand under.
4. Langtidssteger ved 125 C° til kødet har nået en temperatur på 80C°.
5. Anden vendes efter 1½ time.
6. Køler af og parterres.
7. Kommes i 2ooC° varm ovn og grilles til sidst.
Sovs: Vinger og hals koges til en fond. Fedtet tages fra vandet i bradepanden. Fond og bradepandevand blandes.
Kom mel i og lad sovsen jævne. Tilsæt fløde, andefedt og salt efter smag.
Anden serveres med rødkål, æbler med gelé, kartofler og fr. kartofler






Privat Note -- Jul 2014 --dejlig saftig and


2 stk. Berberiænder a' 3600 -4000g

I ovn ved 160 grader i præcis 2 timer.
1 time med ryggen op og derefter 1 time med brystet op.

Skæres fra ben og skrog. Andestykkerne lægges i
bradepande og pensles med andefedt.
I køleskab til næste dag.
Pensl igen med andefedt og drys godt med salt
. I ovn 1/4 time i en 200-250 grader varm ovn

Der koges fond af kråse, hjerte hals, yderste vinge- æble og sveske.
Vandet fra stegning af anden bruges til sovs sammen med fonden.


Juleaften menü--Fam. frederiksen
2 Ænder -opskrift lige ovenover
1 Flæskesteg

Andesovs- Flæskestegssovs

Kartofler

Brunede kartofler
Franske Kartofler
Æbler med ribsgele'
Rødkål
Rødkålssalat
Waldorfsalat
Tyttebærsyætetøj
Appelsin til pynt

Ris'a'la'mande

Kirsebærsovs




Fra www.aros-innovation.dk


 Sidst Opdateret:
Sunday December 28 2014 15:13:21


524








PeakCounter