Middage


And Lars's. Dansk Landand 3,6 kg.




Denne opskrift blev anvendt Julen 2007. Anden blev perfekt. Dejlig saftig i kødet og med sprød skind. God kraftig og ikke for fed sovs.


Ingredienser:
And ca. 3,6 kg
150 g Svesker
2 Madæbler

Fremgangsmåde
1. Fyld anden med æbler og svesker.
2. Brystet nedad i ovnen ved 200 g i ca. 40 min. Ovnen på over- & undervarme.
3. Tages ud og vendes, drysses med salt.

4. Lav en suppe laves af vinger osv + 1 l vand + svesker + æble.
5. Kog under låg ca. 1 time- (ingen suppevisk) .

6. Tilsæt denne suppe i bradepanden ved anden og fortsæt stegning ved 160 g
i ca.2 timer. Hvis anden vejer 3,6 kg.

7. Der tilsættes mere suppe under stegning, så bradepanden ikke steger tør.
8. Sluk ovnen og lad anden blive i ovnen til den er kold.
9. Parter anden og kom stykkerne tilbage i bradepanden.
10. Pensl med andefedt og drys med salt.

11. Før serveringen sættes anden til efterbruning under grill eller i ovnen ved højeste varme til skindet er sprødt.





Juleand -- Langtidsstegt -- Saftig and

3400 g alm landand

I 220 g C varm varmluftovn  i 20 min.
Derefter 3 timer ved 110 g C
Hvile 45 min
5 min Grill

Opskrift fra: 
https://livsstil.tv2.dk/mad/opskrift/andesteg-med-det-hele

Brunde kartofler
smelt sukker
kom smør i
kom lidt fløde i
en sjat vand og salt

Lad kartoflerne stå og koge

Umut d 21-11-2019




Juleand -- Jul 2014 -- Dejlig Saftig and



Ingredienser:
2 stk. Berberiænder a' 3600 -4000g




Fremgangsmåde
I ovn ved 160 grader i præcis 2 timer.
1 time med ryggen op og derefter 1 time med brystet op.

Skæres fra ben og skrog. Andestykkerne lægges i
bradepande og pensles med andefedt.
I køleskab til næste dag.
Pensl igen med andefedt og drys godt med salt
. I ovn 1/4 time i en 200-250 grader varm ovn

Der koges fond af kråse, hjerte hals, yderste vinge- æble og sveske.
Vandet fra stegning af anden bruges til sovs sammen med fonden.

En metode mere

Juleaften med tilbehør til menü--Fam. frederiksen

2 Ænder -opskrift lige ovenover
1 Flæskesteg

Andesovs- Flæskestegssovs

Kartofler

Brunede kartofler
Franske Kartofler
Æbler med ribsgele'
Rødkål
Rødkålssalat
Waldorfsalat
Tyttebærsyætetøj
Appelsin til pynt

Ris'a'la'mande

Kirsebærsovs







Fra www.aros-innovation.dk


Sidst Uploadet:
Saturday November 20 2021 12:42:21

Sidst Redigeret:
2-2-2021



10
Helle