Middage


And Nytår's




Ingredienser:
1 stk.. Berberiand
8 spsk. lys sirup
4 spsk. sherry-vineddike
4 spsk. cognac
3/4 l. piskefløde
20 stk. valnødder
½ tsk. kinesisk soja
1 suppevisk til fond

Tilbehør
Hasselback-kartofler
Kinakål
Rødsalat
Gul peber el gule tomater
Valnødder
Agurk
Pærer
Sukkerærter
Flutes




Fremgangsmåde
1. Anden udbenes i bryst og lår.
2. Skær skroget i stykker og kog det med suppevisken til ca. 2 dl. fond.
Sauce

1. Rist valnødderne på panden med 4 spsk. sirup.
2. Tilsæt 4 spsk. sherry-vineddike, 4 spsk. cognac og ½ tsk. kinesisk soja.
3. Når massen er tyk og æltet - kommes fonden i og koger til en meget tyk sauce.
6. Tilsæt 3/4 l. piskefløde og kog til saucekonsistensen er passende.
7. Kom evt. heri ½ dåse gåseleverpostej.
8. Smages til med cognac, salt og peber.

Opvarm ovnen til 200 ?C.

1. Kødet saltes meget lidt (+peber).
2. Pensles med lys sirup og sættes i ovnen på midterste
rille i 20 min. + 5 min. grill til sidst.
3. Tag anden ud og lad den trække 10 min. med foliedække + viskestykker.
4. Skæres i tynde skiver og portionsanrettes med sukkerærter og lidt sauce.

I salaten kommes små stykker pærer
Dressing
Olie, citron, hvidløg og salt + peber




Fra www.aros-innovation.dk


 Sidst Opdateret:
Sunday March 16 2014 16:52:44


490








PeakCounter