Middage


Bøf stroganoff 2




Ingredienser:
500-600 g velhængt okseinderlår eller -filet
1 skive røget spæk
200g chalotteløg
250 g champignoner
50 g margarine
salt og peber
1 tsk paprika
1 dl tomatpuré
cocktailpølser
2 dl sur piskefløde eller creme fraiche

Arbejdestid 35 min
Stegetid: 20 min

Fremgangsmåde
Skær kødet i strimler og spækket i terninger. Skold chalotteløggene og pil dem.
Skær rodskiven af champignonerne, skyl dem grundigt i rindende vand,
lad dem dryppe af i en sigte og del dem i kvarter. Smelt fedtstoffet i en stegegryde og brun spækterningerne. Kom kødstrimlerne
i og brun også dem. Kom løg og champingnon i og lad det brune med.
Tilsæt salt og peber, paprika, tomatpure, fløde eller creme fraiche.




Fra www.aros-innovation.dk


 Sidst Opdateret:
Sunday March 16 2014 16:52:44


448








PeakCounter