Middage
Bøf stroganoff 2
Ingredienser: 500-600 g velhængt okseinderlår eller -filet 1 skive røget spæk 200g chalotteløg 250 g champignoner 50 g margarine salt og peber 1 tsk paprika 1 dl tomatpuré cocktailpølser 2 dl sur piskefløde eller creme fraiche Arbejdestid 35 min Stegetid: 20 min |
![]() |
Fremgangsmåde Skær kødet i strimler og spækket i terninger. Skold chalotteløggene og pil dem. Skær rodskiven af champignonerne, skyl dem grundigt i rindende vand, lad dem dryppe af i en sigte og del dem i kvarter. Smelt fedtstoffet i en stegegryde og brun spækterningerne. Kom kødstrimlerne i og brun også dem. Kom løg og champingnon i og lad det brune med. Tilsæt salt og peber, paprika, tomatpure, fløde eller creme fraiche. |
Sidst Uploadet: Saturday November 20 2021 12:42:22 Sidst Redigeret: 2-2-2021 |