Middage


Græsk Kylling




Ingredienser:
1 friskslagtet landkylling 4-5 pers.
Indmaden (Koges i 20 min. Hakkes fint og blandes med:)
100 g. feta
2 tsk. peber
1 spsk. oregano
hakket bladpersille
4 fed hvidløg
½ tsk. salt
1 spsk. olivenolie

Fremgangsmåde
Kom fyldet i den skyllede og afpussede kylling. Tør den godt af udvendig og gnid den med en blanding af :

2 spsk. Olivenolie
saften af 1 citron
oregano
peber
(gem noget af blandingen til drypning)

Læg den i et lille ildfast fad, sæt den i en 200 C° varm ovn og steg i 1 time eller
til den er sprød og mør. Dryp nogle gange under stegningen




Fra www.aros-innovation.dk


 Sidst Opdateret:
Sunday March 16 2014 16:52:44


445








PeakCounter