Middage


Super Kylling




Ingredienser:
Krydderierne giver en guddommelig smag.

1 stor kylling (1500 g )
2 fed hvidløg (Stort)
Paprika (Rosen)
Knorr Aromat
Knorr Klassisk fransk krydderiblanding
Salt og peber
Fedtstof - smør eller olie
1 kg. kartofler

Fremgangsmåde
1. Kyllingen deles i 4 stykker.
2. Ét fed hvidløg presses og fordeles over kyllingestykkerne.
3. Paprika og de 2 Knorr krydderier drysses over sammen med en smule salt og peber.
4. Et par smørklatter fordeles over stykkerne - eller et per dråber olie.
5. Kyllingestykkerne lægges i en bradepande stilles i ovnen under en tændt grill.
6. Grilles indtil skindet tager farve.
7. Ovnen stilles på 180 C° og stykkerne steger videre i 45 min.
8. Til slut en hurtig tur under grillen.
9. Dryp ofte med stegeskyen.
Kartoflerne vaskes grundigt og skæres i både, lægges i en bradepande og steger sammen med kyllingen i 45 min..
Kartoflerne drysses med et presset hvidløgsfed , salt og peber

Servering :Serveres med kartoflerne og grøn salat, med en syrlig dressing




Fra www.aros-innovation.dk


 Sidst Opdateret:
Sunday March 16 2014 16:52:44


436








PeakCounter