Middage


Kylling Østrigsk Paprika




Ingredienser:
1 stor kylling
3 mellemstore løg
25 g smør
1 spsk mild paprika
2-3 fed hvidløg
2 grønne peberfrugter
1 tsk kommen
2 spsk konc. tomatpuré
3 dl bouillon
1 dl creme fraiche
salt
båndspaghetti
grøn salat

Fremgangsmåde
Del kyllingen i portionsstykker. Hak løgene groft og svits dem i smørret. Drys paprika og presset hvidløg over.
Tilsæt de grofthakkede grønne peberfrugter, kommen, tomatpuré og bouillon. Lad det koge småt et par minutter,
inden kyllingestykkerne lægges i. Lad retten snurre ved svag varme, til kyllingekødet er mørt.
Rør creme fraichen i og smag retten til. Server med friskkogt båndspaghetti og gerne grøn salat




Fra www.aros-innovation.dk


 Sidst Opdateret:
Sunday March 16 2014 16:52:44


467








PeakCounter