Middage


Fyldt Lammekølle med græske kartofler




Ingredienser:
1 lammekølle 150-200 gr. Pr. Pers.

Fyld
3 fed hvidløg hakket
4-5 finthakkede vinblade
50 g. feta lidt olivenolie
1 kvist bladpersille
2 spsk. Rødvin
saft af 1 citron
peber og. evt. Salt
1 kvist dild
1 tsk. mynte
1 tsk .oregano

Fremgangsmåde
1. Lammekøllen bredes ud og fyldet, der er blandet til en fars, lægges indeni.
Køllen rulles og snøres.

2. Bed evt. Slagteren om et elastisk net, der lige kan krænges over køllen.

3. Smøres med citronsaft, olivenolie, oregano og peber udvendigt.

4. Lægges i en passende bradepande og sættes i ovnen ved 230 C°.

5. Efter 15 min. skrues der ned til 180C°.

6. Køllen steger 1½-2 timer alt efter størrelse




Fra www.aros-innovation.dk


 Sidst Opdateret:
Sunday March 16 2014 16:52:45


556








PeakCounter